Filters
Geselecteerde filters:
4 artikelen
|

Barts

€ 30,00
Meerdere varianten

Barts

€ 30,00
Meerdere varianten
Taupe Handschoenen
Deal

Donsje

€ 30,00 € 59,00

Houd de handen van je kids warm en beschermd met de handschoenen van La Bottega Kids! In onze collectie voor jonge avonturiers bieden we een gevarieerde selectie van comfortabele en duurzame handschoenen, perfect voor ouders die op zoek zijn naar hoogwaardige accessoires om hun kleintjes warm te houden tijdens koude dagen. Ontdek ons assortiment van verschillende soorten kinderhandschoenen:

Gezellige Wanten voor Actief Spelen
Laat je kleintjes vrij bewegen en spelen in onze gezellige wanten. Gemaakt van zachte en warme materialen, bieden deze wanten optimale bescherming tegen de kou en zorgen ze ervoor dat je kinderen comfortabel kunnen genieten van buitenspellen, sneeuwpret en winterse avonturen.

Stijlvolle Handschoenen voor een Trendy Look
Voor een trendy en modieuze uitstraling bieden we stijlvolle handschoenen. Met eigentijdse ontwerpen en leuke details voegen deze handschoenen een vleugje flair toe aan de wintergarderobe van je kleintjes, perfect voor het toevoegen van een beetje extra stijl aan hun outfit.

Bij La Bottega Kids streven we ernaar om ouders hoogwaardige kinderkleding en accessoires aan te bieden die niet alleen modieus zijn, maar ook comfortabel en praktisch. Ontdek nu onze diverse collectie handschoenen en geef je kleintjes de perfecte accessoires voor alle winterse avonturen. Shop bij La Bottega Kids en zie hoe je kinderen stralen met hun nieuwe handschoenen!