Hoe kan ik online een product aankopen? 

We helpen je graag in een aantal stappen verder.


 1. Kies een artikel dat je wenst aan te kopen.
 2. Voeg het toe aan het winkelmandje. 
 3. Je krijgt een overzicht van je aangekochte goederen. 
 4.  Ga naar de online Kassa. 
 5.  Vul je gegevens in. 
 6.  Vul een leveringsadres in. 
 7.  Ga dan naar de betalingsmodule en kies een betaalmiddel. 

  Wanneer je via de website een bestelling hebt geplaatst en je een correct e-mailadres hebt opgegeven, dan ontvang je een bevestiging dat je bestelling in goede orde is ontvangen en krijg je een overzicht van je online bestelling. 

  Meteen na de betaling krijg je ook een bevestiging van je betaling bij Multisafepay te zien. Je aankoop is dan bij ons geregistreerd. Elke online bestelling (niet in korting) telt mee op je klantenkaart.

  Je bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk (leveringstermijn +/- 2 werkdagen) met koerier toegestuurd. Check je mailbox, daar ontvang je een e-mail van Bpost wanneer je bestelling bij ons vertrokken is en onderweg is naar jou. Internationale leveringen kunnen langer duren afhankelijk van de koerier of postdienst (2 tot 7 werkdagen).

  De levering van de producten gebeurt op het door de gebruiker opgegeven leveringsadres. Indien niemand aanwezig is op het moment dat de koerier het pakket aanbiedt, zal er een brief achterlaten worden / e-mail verstuurd worden zodat het pakket kan afgehaald worden in het dichtstbijzijnde postkantoor.

  Happy shopping!

Betaalmogelijkheden

Veiligheid boven alles

La Bottega draagt de betrouwbaarheid van het online bestel- en afrekenproces hoog in het vaandel. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, word je, indien je kiest voor Bancontact, MasteCard of Visa doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay. La Bottega heeft geen inzicht in jouw bank- en creditcardgegevens en alle transacties worden gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. Multisafepay maakt hiervoor gebruik van zeer geavanceerde technologieën zodat je privacy voor 100% gewaarborgd is.