Hoe kan ik online een product aankopen? 

We helpen je graag in een aantal stappen verder.


 1. Kies een artikel dat je wenst aan te kopen.
 2. Voeg het toe aan het winkelmandje. 
 3. Je krijgt een overzicht van je aangekochte goederen. 
 4.  Ga naar de online Kassa. 
 5.  Vul je gegevens in. 
 6.  Vul een leveringsadres in. 
 7.  Ga dan naar de betalingsmodule en kies een betaalmiddel. 

  Wanneer je via de website een bestelling hebt geplaatst en je een correct e-mailadres hebt opgegeven, dan ontvang je een bevestiging dat je bestelling in goede orde is ontvangen en krijg je een overzicht van je online bestelling. 

  Meteen na de betaling krijg je ook een bevestiging van je betaling bij Multisafepay te zien. Je aankoop is dan bij ons geregistreerd. Elke online bestelling (niet in korting) telt mee op je klantenkaart.

  Je bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk (leveringstermijn +/- 2 werkdagen) met koerier toegestuurd. Check je mailbox, daar ontvang je een e-mail van Bpost wanneer je bestelling bij ons vertrokken is en onderweg is naar jou. Internationale leveringen kunnen langer duren afhankelijk van de koerier of postdienst (2 tot 7 werkdagen).

  De levering van de producten gebeurt op het door de gebruiker opgegeven leveringsadres. Indien niemand aanwezig is op het moment dat de koerier het pakket aanbiedt, zal er een brief achterlaten worden / e-mail verstuurd worden zodat het pakket kan afgehaald worden in het dichtstbijzijnde postkantoor.

  Happy shopping!