Retour & ruilen

Changing your mind? 


Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 14 dagen na ontvangst.

Retourkosten

De kosten voor het terugzenden via de post vallen volledig ten laste van de klant. 


Hoe ga je te werk? 

1. Indien terugzenden via de post: 

Verpak het artikel in een doos zodat het artikel onbeschadigd blijft. Stop de volledig ingevulde retourbon bij de verpakking. Voeg zeker het e-mailadres 'web@labottega.be' toe bij het aanmaken van je zendlabel - zodat wij je retourzending kunnen opvolgen - en kies (met voorkeur) om je zending te verzekeren tegen verlies en/of schade. Zodra wij het pakket goed ontvangen, storten wij binnen 7 werkdagen het werkelijk betaalde bedrag (ex. verzendingskosten) terug. Bij terugbetaling wordt het bedrag teruggestort op het rekeningnummer dat gebruikt werd bij de online aankoop.  

Retouradres: 
La Bottega 
Raamstraat 17 
3500 Hasselt 


2. Indien retour in winkel: 

Kom binnen 14 dagen na aankoop naar onze winkel. Dat kan ook met je online bestelling en een volledig ingevulde retourbon. Indien retour bij een online aankoop: storten wij binnen 7 werkdagen het werkelijk betaalde bedrag (ex. verzendingkosten) terug op het rekeningnr. dat gebruikt werd voor de online aankoop. Indien retour bij een fysieke aankoop: ontvangt u van ons een tegoedbon voor het werkelijke bedrag. 


Voor onze retour/ruil service komen uitsluitend artikelen in aanmerking: 

Welke binnen 14 dagen na ontvangst zijn geretourneerd; welke zijn voorzien van een aangehecht label. Indien van toepassing in originele onbeschadigde verpakking; welke ongedragen/ongewassen zijn; schoenen zonder draagsporen en in originele doos die niet als verzenddoos gebruikt dient te worden; zonder plakband, stickers en onbeschreven; waarvan het pakket voldoende gefrankeerd is. 

Kleding en schoenen mogen uiteraard binnenshuis gepast worden, echter niet gedragen. Bewaar onze artikelen a.u.b niet in rokerige ruimtes, in de keuken of in de nabijheid van huisdieren. Ook soldenitems mogen binnen een termijn van 14 dagen geretourneerd worden.

Kocht je aan met een cadeau- of waardebon en doe je een retour?

Voor de waarde van je bon krijg je een waardebon terug. Zowel in de winkel als online. Een eventueel overig bedrag storten we terug, na een online aankoop.


Onze gehele wettelijke algemene voorwaarden kun je hier vinden.