Winkelmandje0

Winkelmandje

Sluiten
Door het Corona-virus, en de drukte die dit meebrengt bij onze verschillende distributieleveranciers, is het mogelijk dat de levering van uw aankopen wat vertraging oploopt. Onze excuses alvast voor dit ongemak.

Je winkelmandje is leeg

Winkelmandje aanpassen
  • Gratis levering v.a. €50 of ophalen in de winkel
  • Veilig betalen
  • Online kopen, passen in de winkel

Hulp nodig bij het bestellen? Bel +32 (0)11 23 20 33

FUNKY VEGGIE RECEPT

Zo jammer dat onze Bistro jullie geen top gerechtjes meer kunnen voorschotelen. Maar... niet getreurd.
Ons Bistro Team deelt graag met jullie dit gerechtje om gezellig thuis, samen klaar te maken. 

 

Naanbrood met humus van rode biet en halloumi

INGREDIËNTEN

 

2 rode bieten
Rucola
Kikkererwten 
Halloumi 
Pijnboompitten 
Provençaalse kruiden 
Olijfolie
Naanbrood 
Venkelzaad 
Bloem

 

STAPJES
1. RODE BIET GAREN IN ZOUTKORST

Nodig:

° 150 gr. grof zeezout 200 gr. bloem Scheutje olijfolie Venkelzaad
° 1 rode biet

Aan de slag:
° Alles mengen
° Het mengsel rond de rode biet wikkelen
° ± 30 min. op 200 °C in de oven
° Korst van de biet verwijderen
° De biet in plakjes snijden voor op je naanbrood 

2. MAKE THE HUMUS

Nodig:
° 1 rode biet

Aan de slag:
° Rode biet in blokjes snijden en bakken in de pan Provençaalse kruiden toevoegen
° Alles samen mixen met een scheutje olijfolie

3. HALLOUMI BAKKEN IN GRILLPAN 
4. NAANBROOD 

° 3 à 4 minuten bakken op 200 °C

 

5. SLAATJE

° Rucola met pijnboompitten 
° Peper, zout en olijfolie 
° Alles mengen

Maak er een gezellig moment van.
Eet smakelijk! 

En tot snel.
#besafe #eathealthy

Menu

Sluiten