Lekker home-made gerechtje van onze Bistro
Zo jammer dat onze Bistro jullie geen top gerechtjes meer kunnen voorschotelen. Maar... niet getreurd.
Ons Bistro Team deelt graag met jullie dit gerechtje om gezellig thuis, samen klaar te maken.
Naanbrood met humus van rode biet en halloumi
STAPJES
1. RODE BIET GAREN IN ZOUTKORST
Nodig:
° 150 gr. grof zeezout 200 gr. bloem Scheutje olijfolie Venkelzaad
° 1 rode biet
Aan de slag:
° Alles mengen
° Het mengsel rond de rode biet wikkelen
° ± 30 min. op 200 °C in de oven
° Korst van de biet verwijderen
° De biet in plakjes snijden voor op je naanbrood
2. MAKE THE HUMUS
Nodig:
° 1 rode biet
Aan de slag:
° Rode biet in blokjes snijden en bakken in de pan Provençaalse kruiden toevoegen
° Alles samen mixen met een scheutje olijfolie
3. HALLOUMI BAKKEN IN GRILLPAN
4. NAANBROOD
° 3 à 4 minuten bakken op 200 °C
5. SLAATJE
° Rucola met pijnboompitten
° Peper, zout en olijfolie
° Alles mengen